Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Wine Chill

Wine Chill

Je kunt de beleving van het wijn drinken vergroten door leuke en handige wijnaccessoires te gebruiken. Wine Chill is een echt Nederlands merk opgericht voor en door wijnliefhebbers. Het bedrijf begon zijn avontuur in 2014 met de verkoop van wijnaccessoires.

Functionele designaccessoires voor wijnliefhebbers

Wine Chill maakt producten voor de horeca en voor consumenten. Het doel van Wine Chill is om innovatieve en bovenal functionele designaccessoires aan te bieden aan wijnliefhebbers. Het bedrijf volgt de ontwikkelingen op het gebied van wijnaccessoires op de voet en is continue op zoek naar nieuwe trends en innovatieve producten. 

Handige wijnfles afsluiter met een ballon

Tot het assortiment van Wine Chill behoort onder andere de Air Cork Wijnfles afsluiter. Met deze handige afsluiter kun je toch de fles afsluiten wanneer de kurk niet meer terug in de fles kan, omdat deze bijvoorbeeld kapot is gegaan bij het openen. Je stopt en buisje met een ballon eraan in de fles en met een pompje blaas je de ballon op. De fles is nu luchtdicht afgesloten zodat je morgen verder kunt genieten zonder dat de wijn is verschaald.
De wijnaccessoires van Wine Chill zijn leuk om te hebben, maar ook om cadeau te doen.