Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Marzadro

Marzadro

De geschiedenis van de Marzadro-distilleerderij ziet eruit als een zwart-witfilm. Het verhaal van Marzadro begint in het naoorlogse Italië, toen het land werd gegrepen door armoede. Veel meisjes gingen in dienst bij de hogere klassen om aanvaardbare levensomstandigheden te vinden en te ontsnappen aan de problemen.
 
De kunst van het destilleren van Grappa
Ook Sabina Marzadro bleef deze harde realiteit niet gespaard. Na 12 jaar in dienst te zijn geweest bij een hulpsheriff in Rome, keerde ze terug naar huis met een sterk verlangen om haar leven te veranderen. Ze had de droom om de kunst van het distilleren van goede Grappa onder de knie te krijgen. Met veel moeite slaagde Sabina erin om door toewijding en hard werken aan de armoede te ontsnappen. 
 
De natuur in een fles
Als ze niet aan het stoken was, was Sabina in de bergen om wilde alpenkruiden, wortels en bessen te verzamelen voor haar Grappa. Ze was een vrouw die perfect wist wanneer de tijd rijp was om kruiden te plukken en, met haar uiterste precisie, noteerde ze altijd aantekeningen en details in een notitieboekje. Deze kostbare schat aan kennis is nog steeds de basis voor de dranken van Marzadro.