Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Bepin de Eto

Bepin de Eto

In de Veneto, te midden van de heuvels van Colli di Conegliano, ligt de wijnmakerij van de familie Ceschin. Hun filosofie voor het maken van wijn is het leveren van compromisloze kwaliteit. 
 
In de voetsporen van zijn grootvader
Altijd hongerig naar nieuwe uitdagingen en nieuwe ontdekkingen, startte Nicoletto Ceschin de onderneming, die hij baseerde op de rotsvaste basis van zijn liefde voor zijn eigen hoekje van de aarde en zijn eigen enthousiasme. Hij gaf het florerende bedrijf door aan zijn zoon Mosè, die het op zijn beurt doorgaf aan zijn zoon Giuseppe. Deze laatste was zozeer het evenbeeld van zijn grootvader dat stadgenoten, met hun onfeilbare waardering voor spirituele verwantschap, hem de naam Bepin de Eto gaven, Giuseppe van Nicoletto.
 
Een eerbetoon aan familiegeschiedenis
Sinds 1965, na het leren van de geheimen van de wijnbouwkunst en het winnen van het vertrouwen van zijn collega's, geeft Ettore, de zoon van Giuseppe, met kalme vastberadenheid leiding aan de het familiebedrijf. Hij gaf de wijnmakerij de naam ‘Bepin de Eto’, als eerbetoon aan zijn vader, zijn familie en zijn geschiedenis.