Veilig Bestellen en Betalen

Veilig betalen

SSL-certificaat (Secure Sockets Layer)

Alle webshops van DressMy maken gebruik van een SSL-certificaat. Door deze beveiligde connectie worden alle bestelgegevens veilig verwerkt en opgeslagen. SSL is de industriële norm voor een beveiligingsprotocol waarmee persoonlijke gegevens of creditcardgegevens veilig via het Internet verstuurd kunnen worden en privacy gegarandeerd blijft. Dit kan omdat de persoonlijke gegevens gecodeerd naar de server van de website worden gestuurd. Standaard beginnen webpagina's waarvoor een SSL-verbinding moet worden gemaakt met https: in plaats van http:

Welke betaalmogelijkheden worden geaccepteerd?

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt DressMy verschillende veilige betaalmethoden aan. Zo hebben wij het uitgebreide betalingspakket van MultiSafePay aangeschaft met o.a. betalen via iDeal, Creditcard, Betaal na Ontvangst of door een overschrijving per bank/giro. Ook zijn een aantal buitenlandse betaalsystemen opgenomen zoals SOFORT banking (Direct e-banking), GiroPay en MisterCash. Bekijk voor het hele aanbod de webpagina van MultiSafePay.

Betalen met iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. iDeal betalingen komen direct bij ons binnen waardoor we in staat zijn om je bestelling zeer snel te verwerken.

Betalen per Creditcard

Wanneer u betaalt met uw creditcard - zowel Mastercard als Visa - wordt u via een beveiligde verbinding doorverwezen naar de website van MultiSafePay, een van onze partners die de betalingen verzorgt. Vervolgens kunt u er binnen een beveiligde omgeving voor kiezen om de betaling per creditcard te voldoen. De uiteindelijke afrekening zal uiteindelijk gewoon door de betreffende creditcard maatschappij worden verricht.

Betalen met MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Wil je meer informatie over betalen bij MultiSafePay? Klik dan hier.

Overschrijving per bank/giro

Wanneer u kiest voor een overschrijving per bank of giro maakt u het betreffende bedrag zelf over. U krijgt hier automatisch bericht van onze partner (MultiSafePay) die voor ons automatisch de betalingen afhandelt. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling dan ook automatisch in gang worden gezet. 

Betaling door middel van overschrijving kan 1-2 werkdagen duren. Zodra het betreffende bedrag op onze rekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk verwerken.

Betaal na Ontvangst

DressMy biedt naast de bovenstaande betrouwbare betaalmogelijkheden als iDEA en Creditcard ook de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst'.

Betaal na ontvangstBij de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst' wordt de financiele afwikkeling van de digitale factuur overgenomen en afgehandeld door MultiFactor, een dochteronderneming van Multisafepay. De betalingstermijn is 14 dagen. De maximale waarde van de bestelling mag niet hoger zijn dan € 300,00. Indien de waarde van uw winkelmandje boven dit bedrag uitkomt, wordt deze betaaloptie binnen de online kassa niet getoond.

Hoe werkt 'Betaal na Ontvangst'

  1. U selecteert in de webshop de producten die u wilt bestellen en na het invoeren van uw persoonsgegevens en afleveradres (Let op! Postbussen worden niet geaccepteerd!) selecteert u de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst'. Vervolgens wordt u verzocht uw geboortedatum en bankrekeningnummer in te voeren. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement
  2. Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor online een 'real-time' gegevenscontrole uit aan de hand van uw persoonlijke gegevens en bankrekeningnummer.  Met uw verzoek tot 'achteraf betalen' gaat u automatisch akkoord metachteraf betalen de acceptatievoorwaarden en betalingsvoorwaarden van MultiFactor.
  3. Als uw verzoek is geaccepteerd wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld, wordt u bestelling direct verwerkt en ontvangt u na enkele dagen via de e-mail een betaalverzoek van MultiFactor om de gekochte producten te betalen. U betaalt hierbij het bedrag direct aan MultiFactor en niet aan DressMy.
  4. Mocht uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het te bestellen product betalen via een andere betaalmethode in de kassa. U kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. DressMy heeft op geen enkele wijze inzicht en invloed op de autorisatie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de MultiFactor website.

De betaalmethode 'Betaal na Ontvangst' is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten

Wanneer krijg ik de factuur?

U ontvangt automatisch een factuur per email op het moment dat uw order door ons is verwerkt. Daarnaast kunt u uw factuur terugvinden bij de orderstatus van uw bestelling. Hiervoor logt u in op onze website met uw emailadres en ordernummer. Naast de factuur ontvangt u bij de aflevering van uw bestelling een pakbon waarop de bestelde producten terug komen.

Terugbetalingen van geannuleerde bestellingen

Wanneer u uw order heeft geannuleerd of na overleg met DressMy een product binnen 14 dagen indien mogelijk in de complete originele onbeschadigde verpakking retour heeft gestuurd, zal door ons het factuurbedrag worden teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. Wanneer er is betaald per creditcard zal het bedrag worden teruggestort op de gekoppelde rekening. Indien er sprake is van waardevermindering, zullen de kosten hiervan aan u worden doorberekend. Hiervan ontvangt u altijd schriftelijk bericht.